asi tak...ja bych se rat hral u tebe v postylce:-)
mno počkej to já jsem hravá xD ale kdyby sis hrál ty tak by to byla krása
asi tak...ja bych se rat hral u tebe v postylce:-)
jak mislis hral????Yondýs napsal:asi tak...ja bych se rat hral u tebe v postylce:-)
matrix napsal:jak mislis hral????Yondýs napsal:asi tak...ja bych se rat hral u tebe v postylce:-)
to fakt nevim to mi poves ty:-DYondýs napsal:matrix napsal:jak mislis hral????Yondýs napsal:asi tak...ja bych se rat hral u tebe v postylce:-)
jej jak já mám tohle popsat xD
matrix napsal:to fakt nevim to mi poves ty:-D
no tak vidis:-DYondýs napsal:matrix napsal:to fakt nevim to mi poves ty:-D
mno já taky nevim....já myslim že ty by jsi semnou v postýlce hrál pěkně...i když hravost je moje parketa xD já si umim hrát dost dobře =)
matrix napsal:no tak vidis:-DYondýs napsal:matrix napsal:to fakt nevim to mi poves ty:-D
mno já taky nevim....já myslim že ty by jsi semnou v postýlce hrál pěkně...i když hravost je moje parketa xD já si umim hrát dost dobře =)
matrix napsal:ja se prece jen pripojim:-D
jo to je fakt no...Yondýs napsal:matrix napsal:ja se prece jen pripojim:-D
tak jo....hele dyž to tak vemu venca bude číst tak ten se u toho bude bavit docela ne ?
matrix napsal:jo to je fakt no...Yondýs napsal:matrix napsal:ja se prece jen pripojim:-D
tak jo....hele dyž to tak vemu venca bude číst tak ten se u toho bude bavit docela ne ?
asi tak:-DYondýs napsal:matrix napsal:jo to je fakt no...Yondýs napsal:matrix napsal:ja se prece jen pripojim:-D
ale myslim že to zase číst nebude....nebude mít čas číst naše spamííky
matrix napsal:asi tak:-DYondýs napsal:matrix napsal:jo to je fakt no...Yondýs napsal:matrix napsal:ja se prece jen pripojim:-D
ale myslim že to zase číst nebude....nebude mít čas číst naše spamííky
matrix napsal:njn...to vis no tak kdys se dari tak se dari:-D
jak odstranit vsechny spami.....vzdyt je podle toho ta sekce nazvana:-DYondýs napsal:¨Je tu další den a s dalším dnem jsou tu i další spami.....P.S. doufám že nedostanu rozkaz odstranit všechny spamy...to by totiž bylo na dlouho
matrix napsal:jak odstranit vsechny spami.....vzdyt je podle toho ta sekce nazvana:-DYondýs napsal:¨Je tu další den a s dalším dnem jsou tu i další spami.....P.S. doufám že nedostanu rozkaz odstranit všechny spamy...to by totiž bylo na dlouho
asi tak .....a stejne kdo sem muze snat jen mi dva a admini:-DYondýs napsal:matrix napsal:jak odstranit vsechny spami.....vzdyt je podle toho ta sekce nazvana:-DYondýs napsal:¨Je tu další den a s dalším dnem jsou tu i další spami.....P.S. doufám že nedostanu rozkaz odstranit všechny spamy...to by totiž bylo na dlouho
ale jo proč odstraňovat spami když je jasně daný že tady ty spamy jsou.....
a jaky nazev??????to by me zajimalo????treba spameři?????:-DYondýs napsal:jj....když tak nad tim přemejšlim....chtělo by to asi jinej název než oblíbený spamovač
matrix napsal:a jaky nazev??????to by me zajimalo????treba spameři?????:-DYondýs napsal:jj....když tak nad tim přemejšlim....chtělo by to asi jinej název než oblíbený spamovač
tak to nejak vimisli:-DYondýs napsal:matrix napsal:a jaky nazev??????to by me zajimalo????treba spameři?????:-DYondýs napsal:jj....když tak nad tim přemejšlim....chtělo by to asi jinej název než oblíbený spamovač
nwm jakej...bych to nějak spojila s ICQčkem.....