chtěla bych zjistit čím by jste chtěli vylepšit tohle forko...i když říkáte že je hezký tak vím že může být hezčí...něco navrhněte co by se vám tu líbilo
3 posters
ohledně fora- vylepšení
Yondýs- Yondýs
- Poèet pøíspìvkù : 77
- Post n°1
ohledně fora- vylepšení
Trhac- Trhac
- Poèet pøíspìvkù : 65
- Post n°2
Re: ohledně fora- vylepšení
To co je pod tim nazvem : Shi&San 4/3 bych dal pryc a misto toho tam treba dej odkaz na nase stranky :-) .ALe je to tezke neco pridavat forum se moc povedlo a ja nemam vyhrady.
A mozna dat jine barvy lidim , podle jejich hodnosti na akci jestli to jde.
KDzytak se mi ozvi na icq reknu ti co a jak.
Yondýs- Yondýs
- Post n°3
Trhac napsal:To co je pod tim nazvem : Shi&San 4/3 bych dal pryc a misto toho tam treba dej odkaz na nase stranky :-) .ALe je to tezke neco pridavat forum se moc povedlo a ja nemam vyhrady.
oky Deidara-Senpai ráda pracuje s forkem =) ...... takže Shi-San 4/3 je pryč...odkaz tam je a barvičky tak ty možná budou....jinak forum je celkem lehký aspoň pro mne...ale jsou i věci který jsou pro mne těžký v admině =)....BTW: jsm si hrála s barvama v textu
Yondýs- Yondýs
- Post n°4
napadlo mě...co tu udělat ranky???
Trhac- Trhac
- Post n°5
tak je udelej......
Sherman- Poèet pøíspìvkù : 11
- Post n°6
co zlepsit? co takhle shermankovi poslat konecne prihlasovaci udaje na FTPčko abych mohl udělat lepší vzhled kterej by seděl i se vzhledem stranek??? :-) hm ? hmmm? :-D howk domluvil sem xD
Trhac- Trhac
- Post n°7
Velký načelník říka :co takhle udělat dizain a pak ho přez administraci nahrát na forum. Bledá tvář nám nedala přístup na FTP server. Pokut vím vše se dělá v administraci fora, pokut chceš přístup stačí se mi ozvat na icq... howk domluvil jsem:D
- Post n°8
udelat disain je pekna vec ja ti to namaluju jak vobrázek ale chcelo by se to provrtat taky v kodu aby to vypadalo k svetu a hlavne to fungovalo......howk náčelník domluvil dosla mi ohniva voda :/
Yondýs- Yondýs
- Post n°9
bledá tváře neboli tpraslík netuší co je FTP XD xD ani to vědět nepotřebuje...jak vidím vy si poradíte i beze mne xD xD
- Post n°10
Yondýs napsal:bledá tváře neboli tpraslík netuší co je FTP XD xD ani to vědět nepotřebuje...jak vidím vy si poradíte i beze mne xD xD
moc ne....alespon me posli login a heslo na ty stranky kde si to dělala a uděl mě admin prava at se na to muzu kouknout